Agrarische grond kopen Houten

Bent u op zoek naar mogelijkheden met betrekking tot het investeren in agrarische grond in Houten en omstreken? Bij Landheer Investments begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankooptraject. Dankzij onze expertise en ervaringen in de praktijk kunnen wij u volledig bijstaan tijdens de financiële en juridische handelingen.

Het kopen van landbouwgrond in de regio Houten biedt u verschillende financiële voordelen. Het is namelijk een waardevaste investering met weinig risico. Daarnaast is het zo dat agrarische grond ontzettend in trek is voor het bouwen van toekomstige woningen. Dit maakt de landbouwgrond een investeringsobject met een hoge potentie.

Voor investeerders die doorgaans aandelen of obligaties te riskant vinden, is het investeren in landbouwgrond een welkome uitkomst. Dit komt doordat er weinig tot geen risico’s zijn. Zo is er amper sprake van tenietgaan van de landbouwgrond, heeft het weinig onderhoud nodig en hoeft u geen verzekeringen af te sluiten. Laat de waardestijging zijn werk doen, u ervaart vervolgens de financiële voordelen.

Landheer Investments B.V. is uw zakelijke partner bij het volledige aankooptraject van een stuk landbouwgrond in en rondom Houten. Vraag ons dan ook geheel vrijblijvend om de nodige informatie, onze experts staan dagelijks voor u klaar.

landbouwgrond investeren

Landbouwgrond Houten

In de provincie Utrecht is er sprake van een grote stijging in vraag naar agrarische grond. Dit komt doordat de druk op de woningtekorten alsmaar toeneemt. De overheid is continu op zoek naar mogelijkheden om landbouwgrond te vinden waarop kan worden gebouwd. Hierdoor is het voor u als particuliere koper ontzettend interessant om over een stuk agrarische grond te bezitten.

Het aantal beleggende huishoudens is in 2021 met 12% gestegen tot 1,9 miljoen. Dat maakt het aantal Nederlanders dat investeert in aandelen, obligaties, cryptocurrencies, vastgoed en landbouwgrond 10,9%. Het toont de populariteit rondom zelfstandig investeren aan, maar bewijst tegelijkertijd ook dat een groot deel van de Nederlandse de urgentie niet zien om te investeren. En dat is wat ons betreft een gemiste kans.

investeerders grond

 Waarom landbouwgrond kopen in Houten?

In Nederland is de bevolkingsdichtheid ontzettend hoog. Dat betekent dat de ruimte in ons land erg schaars is. Ook het toenemende woningtekort speelt een belangrijke rol bij de huidige prijs van een hectare landbouwgrond. Uit cijfers van Rijksoverheid blijkt namelijk dat er de komende jaren zo’n 900.000 nieuwe woningen moeten worden gebouwd, om 650.000 huishoudens te voorzien van een huis.

In de zoektocht naar beschikbare ruimte wordt er steeds vaker uitgeweken naar landbouwgrond. Deze reden maakt het erg interessant voor particuliere kopers om een stuk agrarische grond aan te schaffen. Op termijn levert een stuk landbouwgrond namelijk meer op. Zeker wanneer concreet wordt dat landbouwgrond zal worden omgezet naar een stedelijke bestemming, neemt de waarde sterk toe. Voor investeerders een prettige bijkomstigheid, zonder dat er al te veel risico bestaat.

Uw betrouwbare partner in Houten

Bij Landheer Investments B.V. zorgen wij ervoor dat de grondmarkt in de provincie Utrecht, specifiek in Houten, voor u transparant en inzichtelijk wordt. Daarnaast begeleiden wij bij het inkopen van strategische grondposities en maken we het traject een stuk eenvoudiger.

Grond is een registergoed, wat betekent dat het dient te worden ingeschreven in het kadaster. Dit houdt in dat er de nodige handelingen nodig zijn om de aankoop te bewerkstelligen. Landheer Investments B.V. ondersteund u tijdens de financiële en juridische handelingen, zodat u de potentie van landbouwgrond kunt ervaren.

Uw financiële toekomst versterken? U kunt vrijblijvend informatie aan vragen om meer te weten te komen over landbouwgrond in en rondom Houten.

Onze huidige proposities

Amsterdam-Noord

Meer informatie

Houten

Meer informatie

Heerhugowaard

Meer informatie