Over ons

Bij Landheer Investments B.V. staan we u bij tijdens het gehele aankooptraject van agrarische grond. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u tijdens het proces stapsgewijs te kunnen begeleiden. Of u nu geïnteresseerd bent in de toekomstige meerwaarde van een bestemmingswijziging, of in de ontwikkelingsmogelijkheden van grondposities, voor elke doelstelling hebben wij voor u een passend aanbod.

In het verleden waren alleen de overheid, projectontwikkelaars en institutionele beleggers in de gelegenheid om te profiteren van de voordelen van grondeigendommen, tegenwoordig is dat ook voor u toegankelijk. Onze experts staan voor u klaar om uw financiële doelen voor de toekomst te behalen.

Wilt u meer weten over het aankooptraject, de financiële of juridische overwegingen en de mogelijke rendementsvoordelen? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan of neem telefonisch contact met ons op.

Informatie aanvragen

Onze Werkwijze

Wanneer u een investering overweegt begint de route bij het verstrekken van praktische informatie. Op deze manier krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en de toekomstige voordelen. Zodra u een volledig beeld heeft van het toekomstig perspectief van de investering kunt u een reële inschatting maken of dit past binnen uw vermogensopbouw strategie.

Dit geldt logischerwijs ook bij het aankooptraject van agrarische bouwgrond. Landheer Investments B.V. beheerst alle facetten en brengt deze graag op u over, zodat u inzicht krijgt in de betreffende grondpositie en de potentie ervan. Ons doel is om hierbij zo transparant, toegankelijk en refereerbaar mogelijk te zijn. Ook zetten wij ons in om de gehele begeleiding van het aankoopproces, gecombineerd met de notariële overdracht van het grondeigendom, te verzorgen.

Waarom investeren in grond?

Het investeren van grond is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. En de reden hiervoor is simpel. Grond is namelijk ontzettend schaars, waardoor waardestijging praktisch een feit is. Daarnaast is er amper risico van tenietgaan, waardoor u geen aanvullende verzekeringen hoeft te sluiten. Het investeren in toekomstig stedelijke grond is een investering die zich terugbetaald.

Passende begeleiding door een ervaren partij

De jaarlijkse autonome waardestijging van het grondeigendom en de geplande stedelijke ontwikkelingen zijn bepalend voor de waarde van de grond. Landheer Investments B.V. staat u daarom bij om gedegen advies te geven en een passen aanbod te bieden zodat grondeigendommen een positieve bijdrage kunnen leveren aan het veiligstellen van uw vermogen.

“Landheer Investments B.V. vertaald het soms complexe aankooptraject naar een praktische en transparante route naar financiële groei voor u als koper.”